Kotisivumme Suomeksi Our website in English Logo Seuraa meitä Facebookissa! Seuraa meitä Twitterissä! Seuraa meitä Instagramissa!
 
Yritysesittelymme Ajankohtaiset asiamme Tuotteitamme Palvelumme Konekantamme Kuvia ja videoita tuotteistamme Ota yhteyttä ja kysy lisää
NaviMiddle

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
KeskiBar
Yrityksemme ajankohtaiset asiat
MiddleBar
 
10.10.2017 - Sukupolvenvaihdos johtoryhmässä

Pitkäaikainen toimitusjohtajamme Martti Löllö on lokakuussa 2017 jäänyt ansaitulle eläkkeelle. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimettiin Martin tytär Sari Löllö, joka on useita vuosia toiminut yrityksemme hallituksessa. Jaakko Hannula Oy toivottaa nautinnollisia eläkepäiviä Martille ja vauhdikkaita työpäiviä Sarille.

 
12.9.2016 - Sähköiset kuljetustilaukset käytössä

Jaakko Hannula Oy on valinnut Edi sanomien välitykseen Edi-Soft Oy:n. Olemme tehneet integraation omaan tuotannonohjaus järjestelmään heidän kanssa yhteistyössä ja automatisoineet samalla rahtien tilaus rutiineja. Jokainen lähetys on jatkossa varustettu yksilöllisellä rahtinumerolla sekä jokainen kolli merkattu viivakoodeineen. Tällä saavutetaan suuri hyöty tuotteiden jäljitettävyydessä ja tehostetaan tilauksia, kun ne tehdään keskitetysti yhteen paikkaan.

 
Highslide JS1.8.2016 - Uusi kokoonpanolinjasto valmistunut käyttöön

Päätuotteiden tehokkaaseen varustelu/pakkaus läpimenoon on valmistunut linja jossa eri työvaiheet integroituvat toisiinsa Lean ajatusmallin mukaisesti. Tässä on panostettu ergonomiaan paineilmatoimisten tarraimien avulla eri työpisteissä. Paineilmanostimet toimittaa Finnlift Oy ja ovat viimeisintä mallia jotka käyttää tarttumiseen, nostoon ja laskuun ainoastaan paineilmaa.

Tuotteet liikkuvat eri työpisteiden välillä rullaratojen avulla. Loppupäässä sijaitsee pahvilaatikon puoli automaattinen vannehtimis kone ja lopputuote nostetaan nostimen avustuksella lavalle, pahvilaatikon painon ollessa suurimmillaan 60kg. Linjaan on yhdistetty myös lopputuotteen tarkistuspiste painoon perustuen. Tämän avulla varmistutaan, että kaikki tarvittava on pakattu mukaan. Laite näyttää selkeällä väri lampulla/äänimerkillä, mikäli jotain puuttuu tai vihreää mikäli kaikki on kunnossa.

 
Highslide JS3.3.2016 - Autopol särmäys etäohjelmisto otettu käyttöön

Tämän avulla saamme joustoa ja nopeutta uusien tuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Voimme suoraan suunnitteluohjelmistosta kokeilla kappaleen särmäystä 3D muodossa ja tehdä mahdolliset muutokset suoraan tietokoneella. Näin haastavat särmäyskappaleet onnistutaan testaamaan välittömästi ennen varsinaisten fyysisten protokappaleiden tekoa. Tämä tuo myös kapasiteetin lisäystä tuotantoon ja poistaa hukkaa, koska haastavat ohjelmat tehdään toimiston puolella niin särmääjä voi keskittyä paremmin itse kappaleiden tuotantoon ja ”harjoitus” kappaleiden määrä vähenee minimiin.
- Klikkaa tästä ja katso video (.youtube)

 
Highslide JS1.3.2016 - Uusi särmäyspuristin tuotannossa: Safan Darley E-Brake 3m/105ton. servotoiminen

Särmäyspuristin on varustettu viimeisimmillä innovaatioilla ja etenkin asetuksien nopeaan vaihtoon on kiinnitetty huomiota varusteissa. Safaniin olemme valinneet Wilan teräjärjestelmän.
- Klikkaa tästä ja katso video (.vimeo)

 
Highslide JS30.2.2016 - Toimitilat päivitetty

Lay-out suunniteltiin täysin uusiksi vastaamaan nykyisten tuotteiden läpimenoon/virtaukseen paremmin. Käyttämättömiä koneita on poistettu, varastoja yhdistetty ja työ ergonomiaa parannettu huomattavasti monissa eri vaiheissa. Päätuotteissa otamme käyttöön Lean mallin vähentämään tilantarvetta ja tehostamaan läpimenoa. Koko tuotannossa on otettu myös käyttöön Lean työkaluja kuten 5S joka myös osaltaan poistaa kaikkea hukkaa ja tuo siisteyttä/järjestelmällisyyttä koko toimintaan. Ajatusmallin muuttamisella ja lay-out päivityksellä on saavutettu niin suuri hyöty, että mielessämme pyörinyt hallilaajennus voidaan toistaiseksi unohtaa. Samalla on päivitetty yrityksemme digitalisaatio astetta viemällä tuotantoon työvaihe kohtaiset tiedonkeruu laitteet ja varastolle oma, jonka avulla oikeat tuotteet löytyvät varmasti.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS1.9.2015 - RST-saumojen sähkökemiallinen puhdistuskone

Olemme ottaneet RST-saumojen sähkökemiallisen puhdistuskoneen käyttöön. Tällä onnistuu kätevästi ilman happoja esim. RST-putkirunkojen saumojen puhdistaminen.


31.10.2014 - NCT-kierretyökalut levytyöstökeskukseen

Olemme panostaneet levytuotteiden kierteytykseen ja hankkineet NCT-kierretyökalut levytyöstökeskuksen yhteyteen. Kierteet onnistuu ajaa myös keskuksella tehtäviin kauluksiin. Työ nopeus on huippuluokkaa esim. M8 kierrettä kaulukseen noin 100kpl/minuuttissa!


8.6.2014 - Räätälöity Workmanager tuotannonohjausjärjestelmä käytössä

Uusi tuotannonohjausjärjestelmä on otettu onnistuneesti käyttöön. Aikaisempien monien ohjelmien kokonaisuudesta on nyt siirrytty yhteen monipuoliseen Workmanager ohjelmaan. Tällä käsitellään kaikki tuotannon osiot aina tarjouksesta laskuun ja raportointiin. Järjestelmä on räätälöity ja viritetty täysin meidän ja asiakkaidemme tarpeita palvelevaksi kokonaisuudeksi.


Highslide JS
 
13.4.2014 - Uusi pienempien myymälöiden ym. keskiraskas muunneltava hyllykköjärjestelmä

Voidaan toteuttaa eri leveyksillä ja korkeuksilla. Varustettu säätö talloilla ja hintalistoilla.
Kuvassa leveys 120cm ja korkeus 140cm. Aukotetuilla vinohyllyillä. Hyllyjä tilattavissa tarpeen mukaan myös suoralla kulmalla ja ilman aukotuksia. Lisäksi voidaan toimittaa myös reikälevyillä ja alatasoilla varustettuna, jolloin hyllyistä tulee kannattimineen oiva varustelu tai myyntiseinä.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti tarjousta teille soveltuvasta ratkaisusta niin suunnitellaan yhdessä oma hyllykkösi.


11.10.2013 - Laskutusosoite ja tilitoimisto muuttunut

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn. Tämän vuoksi laskutusosoitteemme on muuttunut. Lisäksi pystymme jatkossa vastaanottamaan myös verkkolaskuja. Lisäksi kirjanpidostamme huolehtii Talenom.
- Verkkolaskuosoitteemme on 003704890944
- Verkkolaskuoperaattorimme on Itella Information Oy
- Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivommekin saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista. Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:
Jaakko Hannula Oy - PL 97006 - 00021 Laskutus

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.
Kirjeenvaihdon, tiedotteiden ja markkinointimateriaalien postiosoite pysyy ennallaan.


1.2.2012 - Uusia levytyökoneita otettu käyttöön

Vanha levytyökeskus on korvattu nyt uudella Prima Power e5x Compactilla. Tämä nostaa levytöiden kapasiteetin aivan uudelle tasolle. Kone on varustettu automaattisella lastaus ja purkulaitteistolla. Näin se toimii miehittämättömänä automaattisesti ja mahdollistaa suurienkin sarjojen läpimenon tehokkaasti.

Kone on valmistettu Suomessa ja käyttää luokkansa viimeisintä teknologiaa. Täysin servotoimisena saavutetaan nopeutta ja säästetään energiaa! Suurin levykoko on 1250x2500mm ja paksuus 3mm asti. Alle 500x500mm kappaleet voidaan pudottaa luukusta suoraan lavalle jolloin aihioita ei tarvitse erikseen irrotella.

Uusi Coast One pieni särmäyspuristin on otettu käyttöön isomman Amadan rinnalle. Tällä konehankinnalla kasvatetaan särmäyskapasiteettia vastaamaan uuden levytyökeskuksen kapasiteettia. Koneella särmätään erityisesti monimutkaiset pienet kappaleet leveydeltään alle 900mm. Coast One on nopea ja tarkka servotekniikan ansiosta. Myös tämä kone on Suomalaista laatua ja osaamista!

Katso esittely videot uusista koneistamme:

- Prima Power levytyökeskus (.youtube)
- Coast One särmäyspuristin (.youtube)Highslide JS
 
1.8.2011 - Uusi Amada HFT 80-25 särmäyspuristin

Lisäsimme levypuolemme kapasiteettia ja tarkkuutta ottamalla käyttöön upouuden Amada HFT 80-25 särmäyspuristimen, jonka maksimi särmäysleveys on 2500 mm. Kone on ihanteellinen tarkkoihin ja monimutkaisiin ohutlevy särmäyksiin. Kaverina tällä on monipuolinen Wiedeman levytyökeskus ja vanhempi Promecam 2500 mm jää rinnalle nostamaan tuotantokapasiteettia.


15.5.2011 - MacSoft lankakone saapunut toimitiloihimme

Olemme nostaneet lankatuotteiden monipuolisuutta ja kapasiteettia täysin uudelle tasolle hankkimalla toisenkin lankakoneen vanhan rinnalle. MacSoft lankakoneella pääsemme taivuttamaan 3D-kappaleita aina langan halkaisijaltaan 12 mm saakka. Lisäksi viisteys onnistuu automaattisesti langan molempiin päihin.
Klikkaa tästä ja katso video koneesta työn touhussa!


23.8.2010 - Piirto-ohjelmisto päivitetty ajan hengen mukaiseksi

Solidworks 3D suunnittelu- ja mallinnusohjelmisto auttaa meidän tuotekehityksessä ja sen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin. Ideanamme on toteuttaa asiakkaan skitsistä valokuvan tarkkoja mallinnuksia, joissa voidaan hioa yksityiskohtia kohdilleen ennen varsinaiseen protokappaleen toteutusta. Säästymme useamman proton tekemiseltä kun mahdolliset ongelmat huomataan jo ruudulla.


18.11.2008 - Pekka Kärki tuotantopäälliköksi

Vastuuseen on nimitetty Pekka Kärki. Yhteystiedot löydät tästä.
 
 
 
Jaakko Hannulan kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net