Kotisivumme Suomeksi Our website in English Logo Seuraa meitä Facebookissa! Seuraa meitä Twitterissä! Seuraa meitä Instagramissa!
 
Yritysesittelymme Ajankohtaiset asiamme Tuotteitamme Palvelumme Konekantamme Kuvia ja videoita tuotteistamme Ota yhteyttä ja kysy lisää
NaviMiddle

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
KeskiBar
Monipuoliset palvelumme
MiddleBar
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Kokoonpanopalvelut

Hoidamme sekä suunnittelemme myös kokoonpano- ja pakkaustyöt. Eli asiakas halutessaan saa täysin valmiin tuotteen johon kuuluu kokoonpano ohjeet, ruuvit, työkalut, puuosat, tulpitukset ja tarvittavat etiketit/tarrat liimattuina. Onnistuu myös toimitettuna mihin päin Suomea tahansa edullisella rahdilla.

Pinnoitus

Pinnoitukseksi voidaan valita laajan yhteistyökumppaneiden verkoston ansiosta esim. pulverimaalaus, sinkitys, kromaus, kultaus ja hapotus.

Suunnittelupalvelut

Käytössämme on Solidworks 3D suunnittelu- ja mallinnusohjelmisto, joka auttaa meidän tuotekehityksessä ja sen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin. Ideanamme on toteuttaa asiakkaan skitsistä valokuvan tarkkoja mallinnuksia, joissa voidaan hioa yksityiskohtia kohdilleen ennen varsinaiseen protokappaleen toteutusta. Säästymme kokonaan tai useamman proton tekemiseltä, kun mahdolliset ongelmat huomataan jo ruudulla.

Autopol särmäys etäohjelmisto
Tämän avulla saamme joustoa ja nopeutta uusien tuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Voimme suoraan suunnitteluohjelmistosta kokeilla kappaleen särmäystä 3D muodossa ja tehdä mahdolliset muutokset suoraan tietokoneella. Näin haastavat särmäyskappaleet onnistutaan testaamaan välittömästi ennen varsinaisten fyysisten protokappaleiden tekoa. Tämä tuo myös kapasiteetin lisäystä tuotantoon ja poistaa hukkaa, koska haastavat ohjelmat tehdään toimiston puolella niin särmääjä voi keskittyä paremmin itse kappaleiden tuotantoon ja ”harjoitus” kappaleiden määrä vähenee minimiin.
 
 
 
Jaakko Hannulan kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net