Kotisivumme Suomeksi Our website in English Logo Seuraa meitä Facebookissa! Seuraa meitä Twitterissä! Seuraa meitä Instagramissa!
 
Yritysesittelymme Ajankohtaiset asiamme Tuotteitamme Palvelumme Konekantamme Kuvia ja videoita tuotteistamme Ota yhteyttä ja kysy lisää
NaviMiddle

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
KeskiBar
Laadukkaat tuottemme
MiddleBar
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Lanka

Käytössämme on Wafios ja Macsoft langantaivutusautomaatit, joilla voidaan taivuttaa sekä tasomaisia että kolmiulotteisia kappaleita lankavahvuuksilla 3-12 mm. Langan pään hionta onnistuu tarvittaessa kappaleen molempiin päihin. Materiaaleiksi voidaan valita joko kirkasvedetty- tai sinkki-, rst-lanka.

Levy

Ohutlevystä valmistamme erilaisia laatikostoja, vaunuja ja myyntitelineitä. Levykeskuksella työstämme levyaihioihin erilaiset rei'itykset ja aukotukset. Erikoistyökaluilla saadaan levyyn mm. pieniä koukkutaivutuksia, läpivientikansia, pieniä kuppeja, kauluksia, senkkauksia, merkkausta ja jäykistemuotoja. Kierteet onnistuu myös erittäin nopeasti samalla koneella työstäen M2.5-M10 ja ne voidaan tehdä myös kaulukselliseen reikään. Materiaaleina käytössämme ovat esim. Kyva-, sinkki-, alumiini- ja rst-levyt. Katso lisää galleria sivulta esimerkkejä valmistamistamme levy tuotteista.

Latta

Toteutamme joustavasti kaikki lattatyöt kuten katkomiset, rei'itykset, taivutukset ja kierteytykset sekä kaikki lattojen puristin- ja hitsaustyöt. Erikoisalaamme tällä saralla on kylmävalssatusta latasta valmistetut tuotteet. Tässä latassa on pyöristetyt reunat ja sileä pinta. Latta voidaan myös pinnoittaa kromaamalla.

Putki

Teemme monipuolisia kalusteputkitöitä kuten erilaisia runkoja, naulakoita ja telineitä. Osaamistamme ovat mm. vaativat kromipinnoitteiset esillepanotelineet Tig ja Mag hitsattuina. Myös RST- ja alumiinirungot kuuluvat osaamiseemme.
 
 
 
Jaakko Hannulan kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net